Wie zijn wij ?

gezinsfotograaf gent gentbrugge
Fotograaf Gent Gentbrugge Oost-Vlaanderen
fotograaf gentbrugge gent gezinsfotograaf

 Hey daar,


 Wij zijn Dominique en Marc, een paar enthousiaste fotografen met een liefde voor sprekende beelden en een hart vol warmte. Onze wereld draait om onze geweldige kinderen, schattige kleinkinderen, ondeugende katjes en, natuurlijk, elkaar.

Gezelligheid is ons ding, en knusse avonden zijn onze specialiteit. We houden van reizen, lekker eten en genieten van de kleine geneugten van het leven, allemaal vastgelegd in prachtige beelden die onze verhalen vertellen.

En weet je wat het mooie is?
Jij en ik, we kunnen samen iets magisch creëren voor jou. Of het nu gaat om een betoverend portret van jou of je kids, een zwangerschapsshoot vol emotie, een ontspannen lifestylesessie, of gewoon een toffe studio-ervaring voor jezelf of jouw kleintje.

Maar dat is nog niet alles! We zijn er ook voor die bijzondere momenten, zoals communies, lentefeesten, familiebijeenkomsten, en nog veel meer. Alles wat het leven te bieden heeft, willen we vangen in beelden die blijven hangen.

Heb je vragen of wil je meer weten?
Laat van je horen via het contactformulier. We kunnen niet wachten om samen met jou herinneringen te maken die een leven lang meegaan.

 

 

Heb je vragen of wens je meer info, contacteer ons snel via het contactformulier…..

 

Wat hebben we genoten van onze shoot met Dominique en Marc ;-)
En wat was het eindresultaat prachtig!
Hier maken wij zeker een jaarlijkse traditie van. 1000000 % aan te raden!

Noëmie, Alexis, Sofia en Laura