Algemene voorwaarden

jij & ik fotografie

Algemene voorwaarden

Deze bepalingen zijn geldig op alle diensten en producten van jij & ik fotografie
Gelieve deze voorwaarden zorgvuldig te lezen voor u een fotoreportage boekt of een product bestelt. Door het boeken van een fotosessie of door één van onze producten te bestellen, verklaart u zich akkoord met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

De onderstaande bepalingen zijn van toepassing op al onze prestaties (diensten, verkoop, e.a) en overeenkomsten.

De geleverde prestaties en diensten zijn altijd een inspanningsverbintenis, maar geen resultaatsverbintenis.

Prijzen kunnen elk moment worden aangepast. De prijs die de klant krijgt op het moment van de boeking blijft echter ongewijzigd ongeacht eventuele prijsstijgingen.

Een boeking is definitief, indien deze last-minute wordt geannuleerd of verkort ( minder dan 3 weken voor de afgesproken datum), dan zal een schadevergoeding aangerekend worden van 50%, voor de uren in verlies.

Het afgesproken bedrag van de fotosessie dient vooraf betaald te worden via overschrijving. De shoot gaat pas door na voorafgaande betaling zoals afgesproken. De betaling geldt als boeking van de shoot.
Gewone shoots in studio of op locatie worden volledig betaald vooraf, dit geldt als bevestiging van uw reservatie.
Bij een huwelijk werken we met een voorschot( 1/3 van het totale bedrag)
Indien dit niet tijdig voldaan wordt volgens afspraak in het contract van de huwelijksreportage, wordt de huwelijksreportage niet uitgevoerd. Er worden ook geen foto’s geleverd tot na het ontvangen van het volledige bedrag.

Bestellingen van producten dienen op voorhand betaald te worden en kunnen niet meer geannuleerd worden

Bij het niet komen opdagen bij de afgesproken fotosessie zonder verwittigen wordt de volledige fotosessie is rekening gebracht.
Bij het annuleren van een fotoshoot, tot 24u voor de afspraak, kan de sessie éénmalig verplaatst worden naar een nieuwe datum.
Bij het annuleren van een cakesmash of melkbadsessie minder dan 48u voor de afspraak, worden de cake, bloemen, fruit in rekening gebracht.


Het aantal geleverde beelden kan niet vooraf worden mee gedeeld, dit hangt af van tijdsduur van de fotosessie, de omstandigheden ed
Online fotogalerijen die gebruikt worden voor studioshoots en locatieshoots (behalve voor huwelijken) blijven 14 dagen online, deze beelden zijn voorzien van een waterwerk kunnen niet gedownload worden. U kan daaruit uw keuze maken zoals afgesproken bij boeken van de fotosessie.

Bij verlies van foto’s/achteraf foto’s bij bestellen terwijl de termijn voorbij is zal jij & ik fotografie een administratiekost aanrekenen van 20 euro om in het archief te zoeken naar de gevraagde foto’s.

Foto’s blijven 2 jaar in het archief voor verwijdering. Nadien kan u deze niet meer opvragenAlle aanbiedingen en offertes van jij & ik fotografie zijn vrijblijvend tot op het ogenblik van de aanvaarding door de klant. Offertes blijven geldig tot 14 kalenderdagen na offertedatum tenzij anders vermeld.

Beeldmateriaal gemaakt door jij & ik fotografie kan ter allen tijden gepubliceerd worden op haar website, Facebook en Instagram. Daarnaast kan de fotograaf het beeldmateriaal ook gebruiken voor andere promotionele doeleinden en publicaties, waaronder portfolio, advertenties, sociale media, tijdschriftartikelen, wedstrijden, in drukwerk, beursmateriaal en demonstratie materiaal. Indien u dit niet wenst, gelieve de fotograaf hiervan op de hoogte te brengen voor het boeken van de fotosessie.

De foto's die gemaakt worden door jij & ik fotografie worden aanschouwd als een artistiek werk en zijn daarbij onderhevig aan auteursrechten. De foto's blijven eigendom van de fotograaf. Bij volledige betaling van de fotosessie koopt de klant het recht om de foto's te printen en te publiceren voor persoonlijke doeleinden. Indien de klant de foto's gebruikt voor commerciële doeleinden zonder gepaste vergoeding voor de fotograaf, zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden.

De foto's worden geleverd in JPEG formaat in hoge resolutie en mogen niet verder bewerkt worden met filters of bijgesneden worden.


Uit alle gemaakte foto's maakt de fotograaf een selectie. Deze foto's worden zorgvuldig geselecteerd en vervolgens bewerkt in de stijl van de fotograaf. De foto's die de selectie niet haalden en de onbewerkte foto's kunnen onder geen beding verkregen worden.

De fotograaf behoudt het recht de sessie te annuleren indien niet aan de gevraagde acties en voorbereiding vanwege de klant werd voldaan.

Bij verzending van bestellingen per post zijn wij niet verantwoordelijk voor schade toegebracht tijdens de levering. De onkosten van verzending via de post worden doorgerekend aan de klant.

Cadeaubonnen van jij & ik fotografie staan op naam, zijn een jaar geldig vanaf de uitgifte datum. De sessie dient binnen het jaar plaats te vinden en ten laatste 3 maand voor het vervallen van de bon vastgelegd te worden in samenspraak met jij & ik fotografie. Cadeaubonnen worden niet ingeruild tegen geld.

Jij & ik fotografie heeft het recht contactgegevens bij te houden van klanten, klanten hebben het recht deze in te zien en te wijzigen, deze gegevens worden NIET doorgegeven aan derden.

Te laat ? ik heb een zeer strak schema vandaar dat er ook enkel regeltjes gelden bij het te laat komen (zie hieronder).
Bij een korte fotoshoot van 30 min: Bent u minder dan 10 min te laat? Dan gaat dit van je tijd af. Bent u 15 min te laat, dan is onze shoot tijd te kort en wordt de volledige sessie aangerekend
Bij een gewone fotoshoot: bent u minder 15 minuten te laat ? dan gaat dit van de sessie tijd af. vanaf dat u 30 minuten te laat bent kan ik niks meer voor u doen en word de sessie volledig aangerekend.

Baby`s en kleine kindjes: Deze kunnen natuurlijk altijd ziek worden, graag zo snel mogelijk laten weten als de fotoshoot niet door kan gaan, dan bespreken we een nieuwe datum. Bij een cakesmash graag 48u op voorhand annuleren, anders wordt de cake aangerekend (30 euro per cake)

Voor schade veroorzaakt door klanten of hun kinderen , dient de klant zijn familiale verzekering aan te spreken voor dekking van de kosten.​Voor, tijdens of na de fotosessie(s) is de fotograaf niet aansprakelijk voor

schade bij de opdrachtgever;

indirecte schade bij het gevolg van gebruik of diensten;

lichamelijke of materiële schade door bijvoorbeeld vallen, stoten of uitglijden;

verlies en/of beschadiging van eigendommen van de wederpartij.

De fotograaf is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen als foto’s of fotoproducten zijn afgedrukt bij derde partijen.

Jij & ik fotografie is niet verantwoordelijk voor vertragingen bij levering.

Bij verlies van cadeaubonnen kan de verkoper niet aansprakelijk gesteld worden.

Jij & ik fotografieOndernemingsnummer
0701.664.049Rekeningnummer
BE08 7390 1414 3813


ContactAdres
Oudekouter 8, 9050 Gentbrugge

Email

info@jijenik-fotografie.be

Telefoon
0471 23 66 25

Connect

 


Facebook

 

Instagram

Copyright © All Rights Reserved